Parchet Stratificat
Colecția HAND-CRAFTED PLANKS

Colecția HAND-CRAFTED PLANKS

Parchet stratificat rindeluit, cu finisaje manuale, cu noduri și crăpături special selecționate pentru 100% autencitate și personalitate rafinată.

Finisaje manuale

Suprafața lamelelor de parchet este rindeluită manual, iar nodurile și crăpăturile intenționate sunt chituite tot piesă cu piesă de meșteri artizani. Este parchetul stratificat al amenajărilor îndrăznețe, care vor să evadeze din tipare.
Tușa finală este dată de uleiul Live Natural aplicat în 2 straturi și lăsat apoi să se usuce natural în prezența aerului pentru o protecție ridicată a lemnului și pentru un „feeling” cald și intim.

Arii de utilizare

Datorită aspectului neregulat, învechit, parchetul stratificat rindeluit din colecția HAND-CRAFTED este din punct de vedere vizual rezistent la uzură ceea ce îl face potrivit atât pentru un mediu domestic, rezidențial, cât și pentru un traficul mai intens din clădiri administrative, grădinițe, săli de conferințe etc.

Montaj

Deși se poate monta flotant cu ajutorul sistemului 5G click noi recomandăm montajul lipit cu materiale profesionale, mai ales în cazul șapelor încălzite. Pentru garanție extinsă, dar și pentru o execuție fără cusur vă stăm la dispoziție cu o ofertă competitivă de montaj.

triplu_tr_
Triplustratificat
Colecția HAND-CRAFTED PLANKS 1
Grosime totală
Colecția HAND-CRAFTED PLANKS 2
Grosime top layer
138_181_209mm
Lățimi diverse
Colecția HAND-CRAFTED PLANKS 3
Lungime fixă
Colecția HAND-CRAFTED PLANKS 4
Îmbinare

Parchet Stratificat Rindeluit HAND CRAFTED

Parchet Stratificat Stejar Vintage White HAND-CRAFTED

Parchet Stratificat Stejar Epoca HAND-CRAFTED

Parchet Stratificat Stejar Antique Brown HAND-CRAFTED

Parchet Stratificat Stejar Espressivo White HAND-CRAFTED

Parchet Stratificat Stejar Espressivo HAND-CRAFTED