Deck pentru terasă - WPC

PARDOSELI COMPOZITE SUSTENABILE

Lamelele de deck compozit reprezintă un produs modern, imitând perfect lemnul, care se îmbină cu împrejurimile caselor moderne şi tradiţionale şi este perfect ca material de construcţie pentru amenajarea unei terase,  a unui balcon, a unei promenade sau a plajei piscinei etc. Acest produs este o combinație între modernitate şi performanţe tehnice excelente, îmbinate cu respectul pentru natură. Deck-ul WPC (deck-ul compozit) este o alternativa sustenabilă a pardoselior de lemn (deck de lemn natural) şi se caracterizează prin culoare uniformă, stabilitate dimensională şi rezistenţă sporită. Umiditatea, insectele şi mucegaiul nu reprezintă o problemă — deck-ul WPC este rezistent la aceşti factori.

Pardoselile de terase din WPC (lemn plastifiat – wood plastic composite) sunt realizate dintr-un amestec de PVC pur, diverse particule din lemn și diverși aditivi care stabilizează culoarea și „leagă” compoziția. Deck-ul din WPC are o bună stabilitate dimensionalăculoare uniformă, este rezistent la abraziune, iar dimensiunile plăcilor sunt generoase. De asemenea lamelele din WPC nu au noduri şi au foarte bune proprietăți anti-alunecare
Deși nu trebuie uleiat sau tratat în vreun fel, deck-ul din lemn plastifiat necesită totuși operațiuni de curățare regulate.

 

Lemnul compozit - o combinație perfectă între natură și tehnologie

Deck terasa wpc 1

15 ani garanție

Deck terasa wpc 2

Rezistent la UV

Deck terasa wpc 3

FSC

Deck terasa wpc 4

Certificare igienică
PZH

Deck terasa wpc 5

Fără uleiere

Deck terasa wpc 6

Anti-alunecare

Lemnul compozit - o combinație perfectă între natură și tehnologie

LUNA – deck-ul din lemn compozit comercializat de către noi creează noi oportunități în construcția de terase exterioare, fiind în același timp foarte ușor de întreținut. Lamelele de WPC LUNA sunt realizate din 60% fibre de bambus (materie primă durabilă și ușor regenerabilă), 30% polietilenă de mare densitate (HDPE) și 10% substanțe ce îmbunătățesc comportamentul în timp (coloranți, aditivi, stabilizatori UV). Rezultatul este un material durabil și rezistent la intemperii.

Deck WPC LUNA - caracteristici cheie

Deck terasa wpc 1

15 ani garanție

Deck terasa wpc 2

Rezistent la UV

Deck terasa wpc 3

FSC

Deck terasa wpc 4

Certificare igienică
PZH

Deck terasa wpc 5

Fără uleiere

Deck terasa wpc 6

Anti-alunecare

Deck WPC LUNA - gama de culori

Deck WPC finisaj grafit

Deck WPC finisaj maro deschis

Deck WPC finisaj maro închis

Deck WPC finisaj gri

Deck WPC finisaj teak


La începutul perioadei de utilizare lamelele din material compozit se pot aclimatiza sub influența condițiilor de mediu. Culoarea se stabilizează după câteva luni după care va ajunge la punctul de saturație. Datorită conținutului de fibre din lemn, elementele individuale din material compozit individuale pot diferi unele de celelalte din punct de vedere coloristic, în special cele provenite din loturi de producție diferite. 

De asemenea culoarea și finisajul pot diferi de la o livrare la alta. Acest lucru nu afectează durabilitatea materialului și nu reprezintă un defect al acestuia. Înainte de începerea montajului trebuie verificat aspectul lamelelor din material compozit precum și existența eventualelor defecte. Pentru a obține un aspect cat mai natural, lamelele ar trebui amestecate înainte de montare, tinând cont de direcția în care este periată suprafața acestora.

Trimite unui prieten