Parchet Stratificat
Colecția FINESSE PLANKS

Colecția FINESSE PLANKS

Așa cum sugerează numele, FINESSE este un parchet dublustratificat delicat, dar trainic, pentru amenajări fine și exclusiviste. Transferul termic, în cazul pardoselilor încălzite, este unul de excepție ceea ce asigură o continuă stare de bine și un ambient sănătos.

Finisaje

Parchetul dublustratificat FINESSE beneficiază de finisaje deosebite, foarte ușor de întreținut de-a lungul timpului.
Astfel posibilitățile de alegere sunt variate – lac mat, ulei, dar și finisajul inovativ Live Pure care este un lac rezistent care păstrează aproape nealterată culoarea naturală a lemnului, similară cu cea a lemnului proaspăt șlefuit.

Arii de utilizare

Producătorul acestui tip de parchet stratificat îl recomandă pentru trafic normal și mediu, cum ar fi zone de locuit (cu excepția zonelor umede), dar și în săli de conferințe, grădinițe, clinici medicale, în zone publice cu trafic moderat.

Siguranță

Pentru BOEN  siguranța în exploatare a parchetului în genereal este esențială. Astfel și parchetul stratificat din gama FINESSE nu are în componența sa formadlehide sau compuși organici volatili ce au emisii nocive de-a lungul timpului.
Acest lucru îl face complet inofensiv pentru copii, dar și pentru persoane cu diverse alergii sau pentru animalele de companie.

Montaj

Recomadăm montarea parchetului dublustratificat FINESSE exlusiv prin lipire și de către un profesionist. Pentru un rezultat perfect și pentru o garanție extinsă montatorii noștri  sunt gata de treabă.

 

parchet dublustratificat
Dublustratificat
10,5mm
Grosime totală
Colecția FINESSE PLANKS 1
Grosime top layer
Colecția FINESSE PLANKS 2
Lățime
1350mm
Lungime fixă
Imbinare nut-feder
Îmbinare nut-feder

Parchet Dublustratificat FINESSE